Markkinointi

ainoa.Turvakonttori on erikoistunut turvallisuusalan palveluiden ja tuotteiden markkinointiin. Olemme tässä ainoita Suomessa. Asiaosaamisemme yhdistettynä markkinoinnin välineosaamiseen ja luovuuteen tekee meistä uniikin.Markkinointi_380_web_150

Tavoitteenamme on tehdä kokonaisvaltaista viestintää avaimet käteen -periaatteella. Kaikki tuotteisiinne liittyvät palaset loksahtavat kerralla paikoilleen konttorissamme. Palapeli rakennetaan kestämään niin sisällöllisiä kuin ulkoisia muutoksia. Tuotteenne viestintään voidaan tarvittaessa lisätä ja poistaa moduuleita.

Kaikki markkinointi- ja viestintätoimenpiteet samalta konttorilta

Kysymys: Teettekö tätä ja tätä? Vastaus: Teemme kaikkea.Yhden segmentin markkinoijana me teemme kaikkea. Asiakkaanamme voitte keskittyä bisnekseenne. Kumppaniverkostomme kautta kaikkiin ajateltavaviin markkinointi- ja viestintätarpesiin saadaa vastattua. Perinteistä mainostoimistoa nopeammin. Meidän prosessissa laatu ratkaisee ja kriteeristömme on armoton. Lopputuloksena saatte avaimet käteen.

Eroamme eduksemme perinteisistä mainostoimistoista

Perinteisessä mainostoimistossa ei markkinoitavan tuotteen sisällöstä tiedetä juurikaan mitään. Turvallisuusalasta siellä tiedetään vieläkin vähemmän. Tuotteen viestinnän saaminen hyväksyttävälle tasolle vaatii paljon työtä. Työstä puolet tekee markkinoinnin tilaaja ohjeistaessaan ja valvoessaan toimeksisaajaa. Perinteinen toimisto tekee myös omaa suunnittelutyöhön kuulumatonta selvitystyötä, jonka asiakas maksaa. Nämä työt ja kustannukset puuttuvat asiakkailtamme.

Kysy markkinoinnin palveluistamme