Video

Video on erinomainen väline  vaikuttaa ja kertoa organisaatiostanne sekä tuotteistanne nykyisille tai potentiaalisille asiakkaille. Video on erinomainen ratkaisu organisaationne sisäiseen viestimiseen aina perehdytyksistä erilaisiin katsauksiin. Video tekee kaiken tämän pienimmillä yksikkökustannuksilla.

Vau!-efektitulee aina mukana laadukkaasti tuotetussa videossa. VAU! on sitä suurempi, mitä vapaammat kädet tavoiteasettelun jälkeen konttorillemme annatte. Toteutustapaa tai käsikirjoitusta ei teidän välttämättä kannata suunnitella itse, koska ne vaikuttavat suuresti tuotannon kustannuksiin.

Ennen tapaamistamme on hyvä miettiä, kenelle haluatte viestiä, mitä haluatte viestiä tai esitellä ja mikä on tähän viestintään varattu budjettinne. Tavoite ja budjetti hahmoteltuina voitte valita seuraavista toteutusvaihtoehdoista tai teemme teille mielellämme toteutusehdotuksen.

Videovalikoimamme

LIIKKUVIA KUVIA
Sopiiyksinkertaisiin ja suppeisiin tuote- tai yritysesityksiin sekä perehdytysmateriaaleihin. Valmiista ja laadukkaasta kuvamateriaalista (still) tuotettu lyhyt pätkä, teksteillä, inhouse-speakeilla tai vain musiikilla höystettynä. Tällainen video on kevyin tuottaa.
ELÄVIÄ KUVIA
Erinomainen valinta jos haluatte, että tiimimme kuvaa näyttävää materiaalia, tallentaa lämpöisiä henkilöhaastatteluja tai tekee yksilöidympää grafiikkaa tai havainnollistamista. Tämänlaisen videon tekeminen vaatii tarkempaa tuotannon suunnittelua, mutta sen tuottamismalli on edelleen mahdollisimman kevyt.
ELOKUVA
Meiltä saatte mitä tilaatte. Harvemminpa asiakkaamme meiltä kokopitkää elokuvaa tilaavat. Uniikit TV-spottituotannot, vaativammat projektit, joissa eksklusiiviset grafiikat ja musiikit ovat taas useammin työpöydällämme.

Videomateriaalin tuottaminen alkaa siis tapaamisesta, jossa filmille asetetaan tavoitteet. Konttori tuottaa tavoitteitanne parhaiten toteuttavan materiaalin, joka finalisoidaan yhdessä. Liikkuvat kuvat pyritään saamaan valmiiksi yhdellä tekstiversioinnilla. Eläviin kuviin kuuluu kaksi ja elokuviin kuuluu haluamanne määrä versiointia.

Video on väsymätön ja edullinen myyjä

Katso konserniimme kuuluvan Videokonttorin video siitä, miksi videoon panostus ei ole kustannus vaan sijoitus. Video on tosiaan väsymätön ja edullinen myyjä.

Lue lisää aiheesta blogistamme tai ota yhteyttä alla olevasta napista

Kysy tarkemmin videoistamme