Tapahtumat

Wow!-efektitulee aina mukana laadukkaasti tuotetussa tapahtumassa. Tapahtumaviestintä on nykyaikainen tapa viestiä erinomaisuuttaan ammattimaisena tai sosiaalisena  toimijana. Läsnäolo ikimuistoisessa elämyksessä sitouttaa valitun tai laajemmankin kohderyhmän.

Messuosastot
Suunnittelemamme ja rakentamamme messuosastot tehdään tarkoitusta varten – toteuttamaan asiakkaamme ideaa tai viestiä. Visuaalisesti hienoimmatkin osastot saattavat vaikuttaa tyhjiltä kuorilta ilman suurempaa sanomaa. Sisältöä ideanne tueksi lisäämme mielellämme esimerkiksi näyttävällä videoviestillä. Tavoitteenamme on, että osastonne on merkityksellinen osa kokonaisviestintäänne.

Myynninedistämistapahtumat ja -kiertueet
Asiakkaillemme luomamme myyntiä edistävät tapahtumat ovat erinomainen vaihtoehto perinteiselle pakolliselle esilläololle. Tavanomaisesta ympäristöistä poisviety tapahtuma on helpompi yksilöidä teidän brandiinne tai viestiinne sopivaksi. Kun tapahtumasuunnittelu ja -rakenteet ovat valmiit, voidaan tapahtuma tuottaa pienemmillä kustannuksilla useammallakin venuella tai paikkakunnalla.

Muut tapahtumat
Tapahtumaviestintä on enemmänkin kuin sponsorointia. Se on sitouttamista. Tapahtumaviestinnällä olette luonnollisella tavalla alan tapahtumien keskipisteessä. Tuottamamme Suomen Mestarivartija -kilpailu on esimerkki uudenlaisesta viestinnästä, jossa eri kohderyhmille ja osallistujille tuotetaan mieleenpainuva elämys. Vahva ja positiivinen tunneside on luotu.

Kysy tapahtumapalveluistamme